Klinika Dr. Tsilosani

Me teknologjitë moderne të transplantimit të flokëve dhe mjekët profesionistë, ne garantojmë se flokët tuaj mund të restaurohen.

Ne operojmë globalisht: Gjeorgjia, Ukraina, Rusia, Armenia, Republika Çeke dhe vende të tjera

Rezultatet e transplantit të flokëve: Para/Pas

Mashkull, FUE 2500 rrushfete

Mashkull, LHT 3000 rrushfete

Rrushfete meshkuj, FUT 2000

Femra, FUT 2000 rrushfete

Metodat e transplantimit të flokëve

Ne ofrojmë të gjitha llojet e operacioneve të transplantit të flokëve për një
çmim të përballueshëm
në mbarë botën. Kontaktoni me ne për të gjetur se cila metodë është më e mira për ju.

FUT (operacione më të mëdha)

Transplantet FUT për një numër të lartë rrushfetesh.

 • Pa dhimbje
 • Operacionet bëhen brenda disa orësh
 • Paketë gjithpërfshirëse (transport & hotel stay)
 • Kujdesi post-operativ

FUE (pa shenjë)

Merrni një transplant FUE pa marrë një shenjë.

 • Pa frikë
 • Pa dhimbje
 • Operacionet bëhen brenda disa orësh
 • Paketë gjithpërfshirëse (transport & hotel stay)
 • Kujdesi post-operativ

LHT (flokë të gjatë)

Bëni një transplant të gjatë flokësh për të parë rezultatet pa pritur.

 • Rezultatet mund të parashikohen direkt pas operacionit
 • Pa dhimbje
 • Operacionet bëhen brenda disa orësh
 • Paketë gjithpërfshirëse (transport & hotel stay)
 • Kujdesi post-operativ

BHT (mjekër dhe vetulla)

Ne po kryejmë operacione të transplantimit të flokëve të trupit, duke përfshirë:

 1. Transplantimi i mjekrës
 2. Restaurimi i vetullave
 3. Transplantime të tjera të flokëve të trupit

Operacionet e transplantimit të flokëve të trupit bëhen me
metoda standarde të transplantimit të flokëve
.

Programet e trajnimit

Ne ofrojmë
kurse trajnimi për mjekët dhe infermierët
. Programi përfshin përvojën praktike në vend me operacionet aktuale dhe mbulon të gjitha teknikat e transplantimit të flokëve, duke përfshirë:

Kualifikoheni në operacionet e transplantit të flokëve dhe merrni një çertifikatë për të filluar praktikën tuaj!

Vite përvojë!

Klientë të kënaqur!

Rrushfete të transplantuara!

Shkalla surivale e rrushfetit!

Pse Dr. Akaki Tsilosani

R
Mbi 22 vjet përvojë
 • 5.0/5.0 renditje

  nga mbi 100 klientë

 • 12.000+ operacione të suksesshme në nivel global
 • Mbi 21 milionë rrushfete të transplantuara
 • Operacionet e kryera në mbi 20 vende
R
Njohja mbarëbotërore
R
Çertifikimi Ndërkombëtar

Pse transplantimi i flokëve

?
Rezultate efektive dhe të përhershme
?
Lehtësia e funksionimit
 • Procedurë jo-invasive & No scaring
 • Nuk ka dhimbje gjatë operacionit
 • Paketa gjithpërfshirëse me
  hotel & transport
 • Operacionet zgjasin vetëm për disa orë
?
Koha minimale e shërimit
 • Kujdesi dhe trajtimi i thjeshtë post-operativ
 • Ditën tjetër pas operacionit, pacientët mund të udhëtojnë
 • Garancia e kthimit të parave

Pyetje që bëhen shpesh

Ku ndodhet Instituti i Transplantimit të Flokëve Akaki Tsilosani?

Ekipi ynë me Dr. Tsilosani po kryen operacione në mbarë botën në shumë nga klinikat tona partnere, duke përfshirë:

Na kontaktoni për të gjetur vendndodhjen më të mirë për operacionin tuaj.

Sa kushton transplanti i flokëve?

Kostoja e një transplanti mesatar të flokëve është disa mijëra dollarë. Çdo rast i transplantit të flokëve është unik dhe kërkon një rishikim specifik për të pasur një çmim të saktë. Në varësi të shkallës së rënies së flokëve, llojit të flokëve, llojit të transplantit dhe nga vijnë flokët e dhurimit, çmimi mund të ndryshojë. Ju mund të mësoni më shumë rreth kësaj në artikullin tonë rreth kuptimit të çmimit të transplanteve të flokëve. Nëse dëshironi të zbuloni se sa mund të kushtojë procedura juaj, na kontaktoni dhe na pyesni çdo gjë tjetër që mund të dëshironi të dini gjithashtu!

A më bien flokët pas një transplanti flokësh?

Flokët e parë do të bien menjëherë pas transplantit. Kjo nuk është arsye për panik, është thjesht një reagim normal. Rrushfetet e transplantuara qëndrojnë. Gjatë muajve të ardhshëm, flokët do të fillojnë të rriten përsëri, dhe ju do të filloni të shihni rezultatet. Pas kësaj, flokët e transplantuar nuk bien.

Me metodën tonë të gjatë të transplantimit të flokëve, ju mund edhe të paraqisni rezultatet menjëherë pas operacionit.

Sa kohë pas transplantit të flokëve do të filloj të shoh rezultatet?

Ju mund të filloni të prisni të shihni rezultatet disa muaj pas operacionit. Megjithatë, në varësi të metodës së transplantimit të flokëve të përdorur, duhen 6-9 muaj për të treguar shumicën e rezultateve dhe deri në 12 muaj për të parë
rezultatet përfundimtare
.

Kjo për shkak se duhet kohë që flokët e sapo shartuar të përshtaten me pozicionin, të krijojnë lidhje me enët e gjakut, të shërohen dhe të fillojnë të prodhojnë keratinën e nevojshme që flokët të rriten. Edhe pse kjo mund të duket si një kohë e gjatë, procesi i shëndetshëm duhet të shpaloset. Sigurisht, ka raste kur mund të nevojitet më pak ose më shumë kohë, por 6-9 muaj është koha përgjithësisht e pranuar dhe mesatare e kërkuar për shumicën e rasteve.

A dhemb transplanti i flokëve?

Të gjitha operacionet e transplantit të flokëve bëhen me anestezi lokale që e pengojnë pacientin të ndjejë ndonjë dhimbje gjatë procesit. Disa mund të ndjejnë njëfarë presioni ose sikleti, por në shumicën e rasteve, nuk ka dhimbje të pranishme gjatë vetë procesit. Edhe pse mund të duhen deri në disa orë, sedacioni i rregullt dhe prania e një ekipi profesional sigurojnë kalimin e shëndetshëm të kohës me pak ose aspak siklet për personin që merr transplantin e flokëve.

Edhe në periudhën post-operative, dhimbja është minimale dhe mund të trajtohet me përdorimin e qetësuesve më të thjeshtë, siç është Ibuprofeni. Shumica e pacientëve do të përjetojnë presion, ënjtje të lehtë dhe siklet të lehtë për një javë pas operacionit. Megjithatë, kjo pritet dhe do të kalojë menjëherë pas kësaj.

Kontakto me ne

Na kontaktoni për të marrë një ofertë të personalizuar & çmim

Kjo faqe është e mbrojtur nga reCAPTCHA dhePolitika e Privatësisë Google dhe Kushtet e Shërbimit zbatohen.

Bëjini flokët tuaj të ndodhin!

Bëni hapin e parë për të planifikuar një konsultim falas në Institutin e Transplantimit të Flokëve Tsilosani & zbuloni metodën më të mirë për ju

$
Hapi 1: Konsultimi i orarit
$
Hapi 2: Merrni një ofertë të personalizuar
$
Hapi 3: Programoni një operacion
$
Hapi 4: Operacioni & After-care