Kostoja e transplantit të flokëve

Ne, Instituti i Transplantimit të Flokëve Tsilosani, besojmë në mbajtjen e kostos së transplantit të flokëve të përballueshme për të gjithë.

Të kërkosh më të mirën tënde nuk duhet të jetë një luks në dispozicion vetëm për ata që kanë të ardhurat më të larta. Ky është, për fat të keq, rasti në shumë vende të botës. Sipas statistikave më të fundit, çmimet e operacionit të transplantit të flokëve janë rritur në qiell në botën perëndimore.

Transplanti i flokëve në Gjermani (burimi: Statista)

Çmimi: $7.350+
(+) Treg shumë i rregulluar
(+/-) Gjetja e mjekut të duhur është e vështirë
(-) Kosto e lartë

Transplanti i flokëve në klinikën Tsilosani

Çmimi: $1.500+
(+) Mjekët
profesionistë dhe me famë botërore
(+) Teknologjitë më të fundit & Të gjitha metodat
(+) Shkalla
kryesore e mbijetesës së rrushfetit në industri
(+) Paketa me kosto të ulët dhe gjithpërfshirëse
(+) Kujdesi i individualizuar pas operacionit

Shënim: çmimi i saktë varet nga metoda e përdorur dhe numri i rrushfeteve. Na dërgoni sms nëpërmjet WhatsApp ose E-mail për të gjetur çmimin e saktë për ju.

Transplanti i flokëve në Rusi, përfshirë Moskën

Çmimi: $ 4.500 – 9.000 +
(-) Rregullat e ulëta dhe për këtë arsye shpesh cilësi të ulët
(+/-) Gjetja e mjekut të duhur është e vështirë
(-) Kosto e lartë

Transplanti i flokëve në klinikën Tsilosani

Çmimi: $1.500+
(+) Mjekët
profesionistë dhe me famë botërore
(+) Teknologjitë më të fundit & Të gjitha metodat
(+) Shkalla
kryesore e mbijetesës së rrushfetit në industri
(+) Paketa me kosto të ulët dhe gjithpërfshirëse
(+) Kujdesi i individualizuar pas operacionit

Shënim: çmimi i saktë varet nga metoda e përdorur dhe numri i rrushfeteve. Na dërgoni sms nëpërmjet WhatsApp ose E-mail për të gjetur çmimin e saktë për ju.

Transplanti i flokëve në Ukrainë, përfshirë Kievin

Çmimi: $4.000 – 8.500+
(+/-) Rregullat e mesme dhe për këtë arsye cilësia e mesme
(+/-) Gjetja e mjekut të duhur është e vështirë
(-) Kosto e lartë

Transplanti i flokëve në Klinikën Tsilosani. Ndër të tjera, ne po kryejmë konsultime dhe operacione edhe në Kiev, Ukrainë.

Çmimi: $1.500+
(+) Mjekët
profesionistë dhe me famë botërore
(+) Teknologjitë më të fundit & Të gjitha metodat
(+) Shkalla
kryesore e mbijetesës së rrushfetit në industri
(+) Paketa me kosto të ulët dhe gjithpërfshirëse
(+) Kujdesi i individualizuar pas operacionit

Shënim: çmimi i saktë varet nga metoda e përdorur dhe numri i rrushfeteve. Na dërgoni sms nëpërmjet WhatsApp ose E-mail për të gjetur çmimin e saktë për ju.

Transplanti i flokëve në Armeni, duke përfshirë Jerevanin

Çmimi: $3.800 – 8.000+
(+/-) Rregullat e mesme dhe për këtë arsye cilësia e mesme
(+/-) Gjetja e mjekut të duhur është e vështirë
(-) Kosto e lartë

Transplanti i flokëve në klinikën Tsilosani

Çmimi: $1.500+
(+) Mjekët
profesionistë dhe me famë botërore
(+) Teknologjitë më të fundit & Të gjitha metodat
(+) Shkalla
kryesore e mbijetesës së rrushfetit në industri
(+) Paketa me kosto të ulët dhe gjithpërfshirëse
(+) Kujdesi i individualizuar pas operacionit

Shënim: çmimi i saktë varet nga metoda e përdorur dhe numri i rrushfeteve. Na dërgoni sms nëpërmjet WhatsApp ose E-mail për të gjetur çmimin e saktë për ju.

Transplanti i flokëve në Armeni, duke përfshirë Jerevanin

Çmimi: $13.750
(+) Rregullore të larta dhe për këtë arsye cilësi të lartë
(+/-) Gjetja e një mjeku profesionist që është në dispozicion është e vështirë
(-) Kosto shumë e lartë

Transplanti i flokëve në klinikën Tsilosani

Çmimi: $1.500+
(+) Mjekët
profesionistë dhe me famë botërore
(+) Teknologjitë më të fundit & Të gjitha metodat
(+) Shkalla
kryesore e mbijetesës së rrushfetit në industri
(+) Paketa me kosto të ulët dhe gjithpërfshirëse
(+) Kujdesi i individualizuar pas operacionit

Shënim: çmimi i saktë varet nga metoda e përdorur dhe numri i rrushfeteve. Na dërgoni sms nëpërmjet WhatsApp ose E-mail për të gjetur çmimin e saktë për ju.

Transplanti i flokëve në Turqi (burimi: Statista)

Çmimi: $ 2.650 +
(-) Rregullore të ulëta dhe për këtë arsye cilësi të ulët
(-) Operacionet shpesh kryhen nga infermjeret e palicensuara në vend të mjekëve
(+/-) Kosto mesatare

Transplanti i flokëve në klinikën Tsilosani

Çmimi: $1.500+
(+) Mjekët
profesionistë dhe me famë botërore
(+) Teknologjitë më të fundit & Të gjitha metodat
(+) Shkalla
kryesore e mbijetesës së rrushfetit në industri
(+) Paketa me kosto të ulët dhe gjithpërfshirëse
(+) Kujdesi i individualizuar pas operacionit

Shënim: çmimi i saktë varet nga metoda e përdorur dhe numri i rrushfeteve. Na dërgoni sms nëpërmjet WhatsApp ose E-mail për të gjetur çmimin e saktë për ju.

Transplanti i flokëve në klinikën Tsilosani

Çmimi: $1.500+
(+) Mjekët
profesionistë dhe me famë botërore
(+) Teknologjitë më të fundit & Të gjitha metodat
(+) Shkalla
kryesore e mbijetesës së rrushfetit në industri
(+) Paketa me kosto të ulët dhe gjithpërfshirëse
(+) Kujdesi i individualizuar pas operacionit

Shënim: çmimi i saktë varet nga metoda e përdorur dhe numri i rrushfeteve. Na dërgoni sms nëpërmjet WhatsApp ose E-mail për të gjetur çmimin e saktë për ju.

Çmimet e transplantimit të flokëve statista sipas vendit

Burimi:

Statista

Si llogaritet çmimi i transplantit të flokëve?

Kostot e transplantit të flokëve janë individuale në çdo rast. Disa njerëz kërkojnë më pak dhe të tjerë më shumë, gjë që rezulton në çmime të ndryshme. Në Institutin e Transplantimit të Flokëve Tsilosani, kostoja e një operacioni mesatar do të jetë rreth 1500 $+

Faktori kryesor që përcakton koston e transplantit të flokëve është numri i rrushfeteve të përfshira. Një rrushfet, për ta thënë thjesht, është rrënja e një floku që do të mblidhet nga një zonë dhe do të transplantohet në një tjetër. Çdo rrushfet kërkon shumë punë për t’u identifikuar si i shëndetshëm, i mbledhur, i shëndetshëm dhe i implantuar. Numri i rrushfeteve vendoset nga shkalla e tullacitetit që ka një person.

Për të përcaktuar çmimin specifik, pacienti duhet të kalojë një konsultim fillestar me një mjek me përvojë. Ky konsultim kryhet nga kirurgu kryesor: Akaki Tsilosani MD. Mjeku do të inspektojë zonën e prekur dhe do të rekomandojë një numër rrushfetesh. Çdo rrushfet ka një kosto shoqëruese. Shumëfishimi i numrit të rrushfeteve nga kostoja e rrushfeteve individuale rezulton në koston e transplantit të flokëve.

Si llogaritet çmimi i rrushfetit të vetëm për transplantin e flokëve?

Instituti i Transplantimit të Flokëve Tsilosani vendos kostot për rrushfetet individuale. Çdo rrushfet ka një çmim specifik në varësi të faktit nëse operacioni është bërë nga Dr. Tsilosani apo një nga mjekët tanë me përvojë. Çmimi nuk është arbitrar, por përcaktohet nga numri i burimeve të përfshira në procedurë.

Kirurgjia

Operacioni nuk përfshin vetëm punën e kirurgut. Një ekip asistentësh do të punojnë me kirurgun në mënyrë që të maksimizojnë efikasitetin e operacionit të transplantit të flokëve. Kirurgu, në këtë rast, Akaki Tsilosani MD, do të korrë rrushfete dhe do të përgatisë zonën e caktuar për implantimin. Ndërkohë, ekipi i ndihmësve do të marrë pjesë në operacion, do të ruajë dhe përgatisë rrushfetet për transplantin – nën vëzhgimin e kirurgut kryesor.

Çmimi i mjeteve të transplantit të flokëve është gjithashtu i përfshirë në përcaktimin e kostos së rrushfeteve individuale. Ne përdorim struktura moderne për të mundësuar suksesin e çdo operacioni. Mjetet moderne kirurgjikale, mikroskopët e fuqishëm dhe dhomat ultra moderne të pajisura me teknologjinë më të fundit sigurojnë të gjitha procedimin e shpejtë, të lehtë dhe të suksesshëm të transplantimit të flokëve.

Rreth

Kostoja e transplantit të flokëve në Evropë

3,650-8050

Shumë e rregulluar

Jashtëzakonisht e shtrenjtë

Do të ishte e vështirë të gjeje një kosto transplanti flokësh në Evropë që shkon nën 3,000 USD. Edhe operacionet më të vogla prej 500 rrushfetesh kushtojnë më shumë se 1.500 USD dhe shpesh shumë më tepër. Siç mund ta shihni më lart, transplanti mesatar i flokëve kushton mbi 7,000 USD. Kjo shkaktohet nga konteksti ekonomik ku kryhen këto operacione.

Kirurgët janë po aq të kualifikuar sa ata në Gjeorgji dhe Instituti i Transplantimit të Flokëve Tsilosani. Ekipi është po aq me përvojë dhe i licensuar sa ata që janë në dispozicion në institucionin tonë. Por, kostoja e jetesës në vende si Gjermania është shumë më e lartë. Kjo do të thotë se çmimi i punës është gjithashtu shumë më i lartë se në Gjeorgji.

Kostoja më e ulët për rrushfetet individuale është 2.50 USD dhe vetëm sa bëhet më e lartë. Me shumicën e transplanteve të flokëve që kërkojnë 1000 rrushfete ose më shumë, çmimi që rezulton bëhet mjaft i shpejtë. Zakonisht, kostoja e transplantit të flokëve në Evropë, Gjermani është të paktën 2500 USD, edhe në rastet më të lehta. Siç tregohet në grafikun e mësipërm, kostoja mesatare e paguar nga ata që marrin procedurën është 7,000 USD. Kjo do të thotë se nëse keni tullac të rëndësishëm ose edhe mesatar, do të paguani shumë para për të marrë një transplant flokësh. Kjo është arsyeja pse shumë mund të zgjedhin të shkojnë në një vend tjetër, ku transplanti i flokëve kushton shumë më pak.

Rreth

Kostoja e transplantit të flokëve në Gjeorgji

1,500+

Shumë e rregulluar

Garancia e kthimit të parave

Pavarësisht vendndodhjes së saj, Gjeorgjia nuk është pjesë e Bashkimit Evropian, vetëm një vend i lidhur. Kjo na ka lejuar të mbajmë monedhën e tij kombëtare, e cila i lejon vendit të mbetet një ekonomi e lokalizuar e paprekur nga çmimet evropiane. Kjo do të thotë se kostoja e punës, shërbimeve publike dhe të gjitha burimeve të tjera që lidhen me drejtimin e një instituti të transplantit të flokëve ka mbetur e ulët. Rezultati është një çmim i transplantit të flokëve që është i përballueshëm për shumicën e njerëzve në mbarë botën, duke ruajtur cilësitë më të larta.

Gjeorgjia ka standarde strikte për institucionet e saj mjekësore. Ndërsa aspiron të bëhet pjesë e BE-së, ajo duhet t’i imponojë këto në mënyrë efektive. Kjo është arsyeja pse standardet për procedurat mjekësore në Gjeorgji mbeten kaq të larta. Profesionistët mjekësorë të përfshirë në transplantimin e flokëve në Gjeorgji kanë disa nga trajnimet më të mira në dispozicion në botë. Ata kalojnë vite të tëra për të marrë diplomën, për të ushtruar dhe për t’u licensuar.

Çdo profesionist mjekësor që punon në Institutin e Transplantimit të Flokëve Tsilosani është i kalibrit më të lartë në dispozicion. Si rezultat, çdo pacient që do të marrë një procedurë të bërë këtu do të jetë duke marrë koston e ulët të transplantit të flokëve në Gjeorgji, por edhe garancinë më të lartë të cilësisë që ata mund të marrin.

Rreth

Kostoja e transplantit të flokëve në Turqi

2,600 +

Rregullim i moderuar

O

Cilësi e ulët

Një kosto e transplantit të flokëve në Turqi mund të jetë relativisht e ulët. Trajtimet më të lira do të ulen rreth 1500 USD për rrushfete prej rreth 500-800. Ndërsa më lirë se në Evropë, cilësia e funksionimit dhe kompetenca e personelit mjekësor mund të jetë dukshëm më e ulët. Për më tepër, shërbimi mund të mos ia vlejë çmimin. Klinikat në Turqi shpesh nuk përfshijnë koston e konsultimit, udhëtimit, strehimit dhe kujdesit pas kujdesit. E njëjta gjë vlen edhe për shumë klinika në

Armeni

,

Azerbajxhan

dhe konteire fqinje. Çmimi që reklamojnë këto klinika është vetëm minimumi i vogël që duhet të paguajnë për të pasur operacionin. Në institutin e transplantimit të flokëve Tsilosani, ne përfshijmë strehimin dhe kujdesin pasues në koston e transplantit të flokëve. Ne gjithashtu i mbajmë konsultimet tona të lira, kështu që procesi mund të jetë i përballueshëm për të gjithë.

Disa spitale/institucione turke priren të premtojnë operacione nga krye-kirurgu, por disa që mbërrijnë atje raportojnë se operacionet bëhen nga personel i pakualifikuar, jo i licencuar, kryesisht ndihmës apo infermierë, me rezultate të pakënaqshme. Instituti i Transplantimit të Flokëve Tsilosani nuk i keqparaqit ofertat tona, janë të njohur ndërkombëtarisht dhe janë pjesë e shumë organizatave për të siguruar besim në zgjedhjen tuaj.

Sipas kësaj, kostot e transplantimit të flokëve në Turqi janë më të larta, sesa tonat. Ne ofrojmë një numër më të lartë të rrushfeteve për një çmim më të lirë, si dhe duke përfshirë klientët tanë strehim, transport lokal, shërbim profesional, rezultate të larta.

Transplanti më i lirë i flokëve në Evropë

Instituti i Transplantimit të Flokëve Tsilosani ofron transplantin më të lirë të flokëve në Evropë. Kjo lejohet nga kursi i këmbimit të euros në Gel (monedha vendase). Kursi i këmbimit është shumë i lidhur drejt Euros. Përveç kësaj, kostoja e jetesës në vend është shumë më e ulët. Kjo do të thotë se puna është më e lirë edhe në vend. Si rezultat, Instituti mund t’ju ofrojë një kosto shumë më të përballueshme të transplantit të flokëve për premtimin e rezultateve shumë më të mira se kudo tjetër në botë.

Në Institutin e Transplantimit të Flokëve Tsilosani, ne jemi krenarë për punën që bëjmë. Kjo është arsyeja pse çdo operacion i vetëm në institut kryhet nga Dr. Akaki Tsilosani, MD, Ph.D., FISHRS, vetë themeluesi i institutit. Ai ka trajnuar një brez të tërë mjekësh dhe asistentësh për të bërë të njëjtën gjë. Ai siguron që çdo operacion të bëhet sa më profesionalisht, me saktësinë më të madhe të mundshme. Ju mund të kaloni një konsultim me të vetë nëse merrni kontakt me ne.

Transplanti i flokëve FUE

Çmimi: $1,500+

Transplanti i flokëve FUE

Transplanti i flokëve FUE është më i miri për ata që kërkojnë operacione të mesme pa asnjë shenjë. Mëso më poshtë.

Foto e procesit të transplantit të flokëve FUT

Çmimi: $1,500+

Transplanti i flokëve FUT

Nëse jeni duke kërkuar për një numër të madh të rrushfeteve, transplanti FUT mund të jetë për ju. Ju mund të mësoni më poshtë.

Mjekët në klinikën e transplantimit të flokëve Tsilosani Duke bërë kërkime për rrushfetet e flokëve

Çmimi: $2,500+

Transplanti i flokëve LHT

LHT ose transplanti i gjatë i flokëve është më i miri për ata që kërkojnë të shohin rezultatet menjëherë. Zbulo më shumë, më poshtë.

Rreth

Transporti dhe akomodimi në Gjeorgji, garanci për kthim parash

Për të siguruar mbërritjen tuaj në kohë, dhe afërsinë me Institutin e Transplantimit të Flokëve Tsilosani, ne sigurojmë një dhomë hoteli, si dhe transportin nga dhe për në aeroportin e Tbilisit. Kjo mbulohet si pjesë e kostos së procedurës suaj të zgjedhur dhe mezi pasqyrohet në projektligjin tuaj përfundimtar. Ne duam që udhëtimi juaj dhe qëndrimi në Gjeorgji të jetë sa më i lehtë që të jetë e mundur, kështu që ju mund të përqëndroheni në procedurën tuaj.

Për të siguruar që ju jeni aq të sigurt në rezultatet e procedurës sa ne jemi, ne ju ofrojmë një garanci të kthimit të parave. Pasi të kryhet operacioni dhe ju largoheni, ne mbajmë kontakte me ju. Në këtë mënyrë, ne mund të sigurohemi që restaurimi i flokëve ka shkuar siç është planifikuar, që ju jeni duke u kujdesur për të në mënyrë korrekte dhe ju merrni rezultatet që prisnit.

Tbilisi, Gjeorgji – një qendër turizmi

Përveç të gjitha përfitimeve të përmendura, Instituti i Transplantimit të Flokëve Tsilosani ndodhet në një qendër turizmi. Tbilisi, Gjeorgjia është një nga destinacionet kryesore për turistët nga e gjithë bota, falë trashëgimisë, historisë dhe stilit emocionues të jetesës që njerëzit udhëheqin këtu. Ju do të jeni në gjendje ta përjetoni këtë vetë para ose pasi t’i nënshtroheni procedurës – në kohën tuaj të lirë!